Aconseguint que els meus millors preus de farmàcia en línia canadencs s’entreguin a United… Per treballar

La vostra recepta pot ser processada per qualsevol tipus de farmàcia dins de la nostra casa de farmàcies per correu Express Scripts. Scripts Express 2022. Tots els drets legals reservats. 1 Express Way, St. Louis, MO 63121.

Adquirir medicaments en línia pot semblar convenient i també econòmic, però pot estar posant en perill la vostra salut i benestar. Tot i que hi ha autèntiques farmàcies en línia, també n’hi ha que poden funcionar de manera il·legal. Alguns llocs d’Internet de farmàcies poden semblar fiables quan no ho són. És essencial inspeccionar constantment per assegurar-se que una farmàcia en línia és legítima.

El 74% dels llocs canadencs recorren a medicaments de fora del Canadà. Si compres medicaments en una farmàcia en línia fraudulenta, és possible que estiguis posant en perill el teu benestar: és possible que acabis amb un medicament que contingui ingredients incorrectes o nocius, o que no tingui cap component mèdic. La teva condició pot continuar sent la mateixa o pots empitjorar.

És possible que la vostra informació personal i bancària es llisqui. Algunes farmàcies en línia afirmen estar acreditades per una autoritat reguladora de farmàcies canadenca quan, de fet, no ho són. Al Canadà, la llicència de farmàcies i/o farmacèutics està sota el territori de les autoritats reguladores de farmàcia provincials i territorials que són participants de l’Organització Nacional d’Autoritats Reguladores de Farmàcies (NAPRA).

Els medicaments oferts a les farmàcies en línia enganyoses no es poden guardar ni transportar adequadament. La vostra farmàcia a Internet pot ser legítima si: Necessita una recepta vàlida d’un metge o d’un altre professional del benestar acreditat per exercir al Canadà. Està acreditat per una autoritat de govern de farmàcia https://catalunyafarm.com/comprar-levitra-generic/ rural o territorial al Canadà. Té un farmacèutic amb llicència canadenc que s’ha ofert per respondre a les consultes. Dona una adreça postal situada al Canadà 2 significa que podeu comprovar si la vostra farmàcia en línia és legítima: per als llocs que proporcionen una adreça de carretera canadenca, consulteu amb l’autoritat reguladora de farmàcies d’aquest districte o territori per veure si la farmàcia està certificada.

Per obtenir una llista de les autoritats reguladores de farmàcies canadenques, feu clic aquí. Si no s’ofereix cap adreça canadenca, inspeccioneu si la farmàcia en línia forma part del Programa de llocs web verificats de drogueries, que és un programa nord-americà que ajuda els consumidors a reconèixer les farmàcies en línia segures i també legítimes. Informeu de problemes relacionats amb un article de salut i benestar comprat en línia a Health and wellness Canada mitjançant el tipus de reclamació de productes de benestar.

Si teniu un problema relacionat amb articles de salut i benestar comprats en línia amb una targeta de crèdit o dèbit important, podeu informar-lo al Centreat Antifrau canadenc o a faux@centreantifraude. ca. El Centre Antifrau canadenc, gestionat per Royal Canadian Placed Cops amb l’Oficina de la Competició i també Ontario Provincial Cops, recull detalls sobre llocs web prohibits per facilitar l’activitat policial en comparació amb les operacions il·legals.

No podeu importar legítimament un medicament amb recepta tret que siguis un especialista, un proveïdor de medicaments, un farmacèutic a l’engròs, un farmacòleg registrat o un local d’una nació estrangera mentre ets visitant al Canadà. Si teniu la temptació de comprar un medicament per Internet perquè no té llicència al Canadà, sàpiga que hi pot haver una altra opció.

Encara es pot trobar més informació sobre SAP a l’enllaç de compliment: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. Per reduir els riscos, Health Canada controla els articles de salut i benestar comercialitzats al Canadà per garantir que compleixin els requisits de seguretat, eficàcia i qualitat. Quan Health Canada identifica productes no autoritzats que poden comportar riscos importants per a la salut, Health and Wellness Canada pren les mesures adequades i també educa els canadencs.